Welkom bij Warmtewerk

Hét installatiebedrijf in de regio Utrecht voor montage-, service-, advies- én onderhoud aan All-electric-, hybride-, en ventilatie warmtepompen. Hét adres voor alle moderne- en energie besparende installaties.
Vakantie
Warmtewerk is wegens vakantie gesloten tot 4 juli!
aUiteraard kunt U dringende storingen melden via: storing@warmtewerk.nl
Of Whatsapp: 06-48691314
Prettige vakantie!

Wij zorgen ervoor dat U altijd probleemloos-, duurzaam-, warm- óf koel in uw huis verblijft.

Warmtewerk is opgericht in 1987 door Harry Martens. Hij begon als ambitieuze twintiger voor zichzelf, In het begin als installateur-/onderhoudsmonteur van traditionele cv-installaties. Daarnaast ontwikkelde Harry zich in de sanitairtechniek en zijn er menig huizen in Utrecht en omstreken door Harry en zijn partners verbouwd. In de economische crisis heeft Warmtewerk er helaas voor moeten kiezen om met minder medewerkers verder te gaan en kon zodoende blijven bestaan. Op dit moment bestaat Warmtewerk uit een klein specialistisch en hecht team.

Professionele Service

U kunt bij ons terecht voor voorlichting over de nieuwste technieken en graag kijken wij samen met u wat voor uw woning of bedrijfspand de mogelijkheden zijn voor verduurzaming-, installatie- én onderhoud van duurzame installaties.
U kunt een afspraak maken via ons contact formulier, telefoon of via info@warmtewerk.nl

Kom langs bij ons in Vianen, daar kunnen wij samen met u de diverse mogelijkheden bekijken. Een op maat gemaakt advies is zoals u mag verwachten, vakkundig, transparant, duidelijk en eerlijk.
Wilt u verzekerd zijn van het hele jaar door een optimaal functionerende installatie en snel en vakkundig geholpen worden bij een storing? Onderhoudscontracten zijn al mogelijk vanaf 128,00 euro per jaar.

Wij houden ons aan de geldende wet- en regelgeving, zo zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werken wij met aantoonbaar gecertificeerde installateurs.
Regelmatig volgen wij trainingen om onze kwaliteit op peil te houden. Denk hierbij aan de Arbo Veiligheid en Regelgeving en koudetechniek scholingen. Trainingen volgen wij onder meer bij de Nibe Academy in Oosterhout.
Maar hoe vindt u nu de meest geschikte installateur voor uw opdracht? Ervaring en referenties uit de omgeving werken meestal het best. Mochten deze niet aanwezig zijn dan kunnen wij u in contact brengen met opdrachtgevers waar wij de afgelopen 35 jaar al opdrachten voor hebben uitgevoerd.
Met een bedrijf dat is aangesloten bij Techniek Nederland, haalt u een stuk zekerheid, vakmanschap en kwaliteit in huis. Daarnaast bent u gegarandeerd van het nakomen van afspraken, óók de jaren na de installatie.

Een onderhoudscontract voor een warmtepomp is er al vanaf 190,00 euro per jaar. (informeer naar de voorwaarden)

Tarieven:

  • start tarief(eerste uur en reiskosten) binnen 15 km :€. 195,00
  • service tarief 1e monteur :€. 76,25
  • tarief 2e monteur :€. 56,85
  • dagdeel(4 uur) 1e monteur :€. 290,00
  • dagdeel 2e monteur :€. 200,00

Prijzen inclusief btw per 1 juli 2024

 

Sinds 1987 dé specialist op het gebied van verwarming, duurzame technieken en sanitair

Warmtewerk is lid van de branche organisatie Techniek Nederland, Servicepartner van Duurzaam Opgewekt B.V. en Nibe specialist.
Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op! info@warmtewerk.nl of 030 2880978