Warmtewerk installatie en onderhoud

Dé specialist als het gaat om advies- en installatie aan verwarminsinstallaties

Bent u op zoek naar een ervaren cv-specialist? Zoek dan niet verder, hieronder vindt u ons verwarmingsaanbod!

Vloerverwarming

Naast het aanleggen van traditionele cv installaties met radiatoren en convectoren, zijn wij gespecialiseerd in diverse systemen vloerverwarming. Niet alleen in de nieuwbouw maar óók bij renovatie waar vaak een geringe vloerhoogte beschikbaar is, hebben wij goeie oplossingen!

Doordat de temperatuur van het water laag gehouden wordt, is dit systeem uitermate geschikt voor een warmtepomp.
Het gevolg is een lager energieverbruik en zomers heeft U de mogelijkheid om de vloer ook te koelen.

Airconditioning

Van huis uit zijn wij een warmte-technisch installatiebureau. Op het gebied van klimaatbeheersing vormt airconditioning een belangrijk deel van onze opdrachten!

Ieder jaar bij de eerste warme dagen ontstaat hetzelfde probleem: “hoe houdt u het hoofd koel (in huis)?” Heeft u vaak gedacht aan airconditioning, maar kwam het er steeds niet van een offerte te vragen? Bij ons heeft u een compleet geïnstalleerd split-systeem vanaf € 1.700,-! Wist U dat het principe van de warmtepomp gebaseerd is op de techniek in de air conditioning?
Om een optimale werking te garanderen bieden wij u ook op airco’s een basis onderhoudscontract. Een airco onderhoudsbeurt omvat het reinigen en controleren van alle belangrijke onderdelen, waaronder de ventilatoren, filters, pompen en bedrading. Eventueel wordt ook het koudemiddel bijgevuld. Door professioneel onderhoud verkleint u de kans op storingen aanzienlijk. Heeft u toch een airco storing? Dan kunt u uiteraard ook met ons contact opnemen om het probleem te verhelpen.

Sinds 2020 zijn wij officieel STEK erkend!

Sinds 1987 dé specialist op het gebied van verwarming, duurzame technieken en sanitair

Warmtewerk is lid van de branche organisatie Techniek Nederland, Servicepartner van Duurzaam Opgewekt B.V. en Nibe specialist.

Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op! info@warmtewerk.nl of 030 2880978