DUURZAAM
Samen met U kijken we wat op dit moment de meest efficiënte toepassingen zijn om uw woning te verduurzamen....
Neem Contact Op
DUURZAAM
Vakmanschap en liefde voor het vak, om er voor te zorgen dat uw kostbare installatie probleemloos functioneert!
Neem Contact Op
DUURZAAM
Door middel van bijscholing en opleidingen, zorgen wij er voor dat wij steeds op de hoogte zijn van de meest actuele technieken en producten!
Neem Contact Op
DUURZAAM
Wij lichten U graag voor over de diverse subsidies op energie besparende maatregelen!
Neem Contact Op
DUURZAAM
Alle kennis en de juiste contacten om uw woning of bedrijf voor te bereiden op de toekomst!
Neem Contact Op
Previous
Next

DUURZAME OPLOSSINGEN

Meer en meer zijn wij ons gaan toeleggen op nieuwe technieken. De nadruk zal voor ons liggen in het installeren én onderhouden van duurzame installaties, werkzaamheden aan gasgestookte installaties en sanitair zal hierdoor steeds meer naar de achtergrond verdwijnen!  

Zonneboilers

In de huidige tijd van verduurzaming en energiebesparing, is de zonneboiler een vaak onderbelicht onderdeel. Onterecht vinden wij, want wist u dat u met een zonneboiler de EPC-notering van uw woning soms met wel een volle punt naar beneden brengt? Of dat het rendement meestal vele malen hoger is dan de aanschaf van een PV-systeem?

Een zonneboiler zorgt voor verwarming van het tapwater voor bijvoorbeeld bad of douche, middels collectoren op het dak. Deze “vangen” zon warmte of licht en de boiler zorgt voor een voorraad warm water. Dit kan rechtstreeks worden gebruikt voor bad of douche, maar tevens als voorverwarmd water voor uw cv-toestel. Ook kan hier bijvoorbeeld een vloerverwarmingssysteem mee worden gevoed.

Warmtepomp

Steeds vaker wordt de warmtepomp toegepast als alternatief voor de gasgestookte cv ketel…. Daarom is bij ons het specialisme in deze techniek zodanig toegenomen dat wij ons gerust een expert kunnen noemen! Graag adviseren wij U in de mogelijkheden en bent U op zoek naar een installateur voor onderhoud of reparatie? Dan hebben wij voor U een passend voorstel, zodat U het gehele jaar door verzekerd bent van een optimaal functionerend systeem!

Airconditioning

Van huis uit zijn wij een warmte-technisch installatiebureau. Op het gebied van klimaatbeheersing vormt airconditioning een belangrijk deel van onze opdrachten!

Ieder jaar bij de eerste warme dagen ontstaat hetzelfde probleem: “hoe houdt u het hoofd koel (in huis)?” Heeft u vaak gedacht aan airconditioning, maar kwam het er steeds niet van een offerte te vragen? Bij ons heeft u een compleet geïnstalleerd split-systeem vanaf € 1.700,-! Wist U dat het principe van de warmtepomp gebaseerd is op de techniek in de air conditioning?

Sinds 2020 zijn wij officieel STEK erkend!

Nibe specialist

In ons werk met moderne apparatuur, hebben wij een voorliefde opgebouwd voor het Zweedse merk Nibe. Inmiddels hebben wij een brede klantenkring opgebouwd, die voor ons én dit prachtige product hebben gekozen!

Optimalisatie

Een goed functionerend systeem is voor een groot deel afhankelijk van het juist instellen en inregelen! Neem contact met ons op om uw installatie eens onder de loupe te nemen en samen te kijken wat er mogelijk is!