Duurzame oplossingen bij Warmtewerk

Dé specialist als het gaat om advies- en installatie aan verwarmingsinstallaties

Warmtepomp

Op een duurzame en verantwoorde manier verwarmen en warm water tappen, hiervoor zijn slimme, zuinige en milieubewuste installaties nodig. Een warmtepomp is hier een voorbeeld van.
Alles begint met vakkundig advies
. Ook wij horen vaak klachten over de warmtepomp:

  • “het maakt lawaai”
  • “een dure investering”
  • “Je krijgt je huis niet warm”
  • “Het gebruikt veel elektra”
  • “kan toch alleen met vloerverwarming”?

Vaak zijn deze klachten het gevolg van een niet goed ontworpen of slecht geïnstalleerd apparaat.
Een warmtepomp is geen cv ketel en er dient daarom met een aantal belangrijke factoren rekening gehouden te worden. Natuurlijk ontkomt u er niet aan dat er geïnvesteerd moet gaan worden. U heeft gelijk als u zegt dat de cv-ketel goedkoper is in aanschaf maar helaas zal de gasprijs blijven stijgen. Zo blijkt de warmtepomp een duurzaam alternatief voor de traditionele gasgestookte cv-ketel en waarmee u dus investeert in een lagere energierekening en wie wordt daar nu niet blij van?
Niet geheel onbelangrijk is ook uw aandeel in het tegen gaan van de opwarming van onze aarde. Een Win-Win investering dus…….
Twijfelt u tussen een hybride of een All Electric warmtepomp? Weet u niet waar u moet beginnen? Warmtewerk geeft u graag een eerlijk advies en helpt u bij de juiste keuze maken welke voor uw woning of bedrijf de beste oplossing is.
Voor deze systemen kunt u in aanmerking komen voor subsidie van de overheid (ISDE) welke wij voor U kunnen verzorgen. Door uw warmtepomp systeem door ons te laten onderhouden, voorkomt U verrassingen en hoge kosten.

Koeling

Een bijkomend voordeel van de moderne warmtepomp installaties is dat U uw woning actief- of passief kunt koelen. In dat geval gaat er bijvoorbeeld koel water door het vloerverwarmingssysteem, zodat uw woning tijdens warme zomerdagen toçh koel aanvoelt!

Nibe specialist

In ons werk met moderne apparatuur, hebben wij een voorliefde opgebouwd voor het Zweedse merk Nibe. Inmiddels hebben wij een brede klantenkring opgebouwd, die voor ons én dit prachtige product hebben gekozen!

 

 

Optimalisatie

Een goed functionerend systeem is voor een groot deel afhankelijk van het juist instellen en inregelen! Neem contact met ons op om uw installatie eens onder de loupe te nemen en samen te kijken wat er mogelijk is!

Zonneboilers

De zonneboiler: Hiermee wekt u geen elektra op maar warm water, een zogenaamde zonnecollector. Het warme water kunt u vervolgens voor verschillende doeleinden gebruiken. Ook voor deze systemen kunt u in aanmerking komen voor subsidie van de overheid(ISDE), welke wij voor u kunnen verzorgen.

Het grote voordeel hiervan is het hoge rendement in verhouding tot de aanschaf kosten, zeker i.c.m. de subsidie.

Voor informatie over onze diensten, een adviesgesprek of een storing aan uw installatie kunt u contact opnemen middels ons contact formulier, telefoon nummer of via ons mail adres.

Zonnepanelen

Een zonnepaneel wekt elektriciteit op en wordt meestal geplaatst op het dak van het huis of een bijgelegen schuur.
Deze panelen zijn een prima aanvulling op een all electric warmtepomp systeem, U wekt immers zelf de benodigde energie op om uw woning te verwarmen of van warm water te voorzien.
Wist U dat er ook PVT panelen bestaan? Deze wekken naast elektra óók warmte op, wat weer gebruikt kan worden als bron voor een water/water warmtepomp!
Graag informeren wij U naar de mogelijkheden
Voor informatie over onze diensten, een adviesgesprek of een storing aan uw installatie kunt u contact opnemen middels ons contact formuliertelefoon nummer of via ons mail adres.

Overige werkzaamheden

Het Plaatsen van nieuwe convectoren, die er niet alleen mooi uit zien maar ook uitermate geschikt zijn voor een lage temperaturen systeem.

Tevens maken wij U wegwijs in het aanbod van ISDE subsidies en stimulerings regelingen.

Uiteraard kunnen wij ook overige zaken, als warmte terug win (WTW), zonnepanelen etc voor U verzorgen!

Sinds 1987 dé specialist op het gebied van verwarming, duurzame technieken en sanitair

Warmtewerk is lid van de branche organisatie Techniek Nederland, Servicepartner van Duurzaam Opgewekt B.V. en Nibe specialist.

Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op! info@warmtewerk.nl of 030 2880978