Ontzorgen van uw installatie

Voor een vast bedrag per maand, verzekerd van een goed onderhouden- en functionerende installatie.

Maak uw onderhoudsafspraak hier online!

Warmtewerk is sinds jaar en dag een landelijk erkend installatiebedrijf en aangesloten bij Techniek Nederland en is naast basisinstallatiewerk, gespecialiseerd in duurzame technieken. Kwaliteit-, service- en flexibiliteit zijn begrippen die kenmerkend zijn voor Warmtewerk, een bedrijf met uitgebreide kennis van duurzame energie.
Warmtewerk heeft zich gespecialiseerd in duurzame installaties voor woonhuis en bedrijfspand (zoals o.a. zonne-energie, balansventilatie, vloerverwarming, airconditioning,   grondgebonden warmtepompen en lucht-water warmtepompen). Warmtewerk adviseert, calculeert en ontwerpt deze installaties in eigen beheer. In 2004 werd de eerste warmtepomp geïnstalleerd en al snel volgden er meerdere opdrachten. Wij zijn een gespecialiseerd NIBE-installateur en sinds augustus 2021 partner van Duurzaam Opgewekt.

Referenties Warmtewerk

Wij investeren veel in de verduurzaming van ons onroerend goed, logisch dat wij voor onderhoud en service graag gebruik maken van de diensten van Warmtewerk!

P.Oldenhof-Twin investments

Helemaal naar werd ik van de steeds hogere energie rekening, daarom schakelde mijn aannemer Warmtewerk in om te kijken wat de mogelijkheden waren. 

P Klaassen-Utrecht

De koeling van onze Nibe warmtepomp werkte niet naar behoren, uiteindelijk heeft Harry Martens na een middagje puzzelen de installatie 100% functionerend gekregen!

P Westra-Utrecht