Warmtewerk

OVER ONS
Onze installateurs ontwikkelen zich tot specialisten.
Neem Contact Op

Wij werken alleen met specialisten

Onze installateurs ontwikkelen zich tot specialisten. Zij volgen cursussen en houden hun vakkennis up-to-date. Veiligheid staat daarom bij ons voorop. Zo zijn onze installateurs VCA gecertificeerd. VCA is een persoonlijk veiligheidscertificaat. Door middel van cursussen, is de monteur bijgebracht om veilig zijn vak uit te oefenen bij u thuis of op de bouwplaats.

Over Warmtewerk

Met een bedrijf dat is aangesloten bij de Uneto-VNI, haalt u een stuk zekerheid, vakmanschap en kwaliteit in huis. Daarnaast bent u gegarandeerd van het nakomen van afspraken, óók de jaren na de installatie!

Maar hoe vindt u nu de meest geschikte installateur voor uw opdracht? Ervaring en referenties uit de omgeving werken meestal het best. Mocht deze niet aanwezig zijn dan kunnen wij u in contact brengen met opdrachtgevers waar wij de afgelopen 30 jaar al werk voor hebben verricht. Laat via het contactformulier uw gegevens achter en wij zorgen voor de rest.

Vakmanschap

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Vakmanschap, het nakomen van afspraken en een goede planning zijn de key voor ons als bedrijf.

Professionele Service

Wij garanderen kwaliteit en leveren optimale service. Wij helpen onze klanten met alle voorkomende werkzaamheden rondom huis en bedrijf. We zijn een gediplomeerd installatiebedrijf.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Om een juiste prijsopgave te kunnen doen, horen wij graag met welke werkzaamheden wij u kunnen helpen. Vraag een offerte aan, en we zullen u vrijblijvend een scherp aanbod doen.

Ons Team

Harry Martens begon als jonge ambitieuze twintiger in 1987 voor zichzelf; in het begin als installateur/serviceverlener van cv-installaties. Al snel werd de liefde voor de sanitairtechniek ontwikkeld. Met de booming huizenmarkt in de jaren 90, werd dat de hoofdmoot van de omzet en volgde uitbreiding.

De verslechterde economie heeft gezorgd voor een inkrimping, maar we hebben het gered! Op dit moment zijn wij met een kleine en hechte groep vakmensen en zijn wij met een steeds groeiende specialisatie duurzame technieken klaar voor de toekomst!