Warmtewerk

DUURZAAM
Als modern- en innovatief installatiebedrijf, bieden wij u uiteraard ook een breed pakket duurzame oplossingen.
Neem Contact Op

DUURZAME OPLOSSINGEN

Als modern- en innovatief installatiebedrijf, bieden wij u uiteraard ook een breed pakket duurzame oplossingen. Hieronder een deel van ons aanbod:

Zonneboilers

In de huidige tijd van verduurzaming en energiebesparing, is de zonneboiler een vaak onderbelicht onderdeel. Onterecht vinden wij, want wist u dat u met een zonneboiler de EPC-notering van uw woning soms met wel een volle punt naar beneden brengt? Of dat het rendement meestal vele malen hoger is dan de aanschaf van een PV-systeem?

Een zonneboiler zorgt voor verwarming van het tapwater voor bijvoorbeeld bad of douche, middels collectoren op het dak. Deze “vangen” zon warmte of licht en de boiler zorgt voor een voorraad warm water. Dit kan rechtstreeks worden gebruikt voor bad of douche, maar tevens als voorverwarmd water voor uw cv-toestel. Ook kan hier bijvoorbeeld een vloerverwarmingssysteem mee worden gevoed.

Warmtepomp

Een steeds meer bereikbare en aantrekkelijke vorm van verduurzaming is de warmtepomp. Waar dit systeem in het verleden nog afhankelijk was van kostbare grondboringen, zijn er nu steeds meer fabrikanten die het op basis van lucht/lucht aanbieden.

Hierdoor wordt het voor een gemiddeld huishouden steeds aantrekkelijker om voor deze vorm van energiebesparing na te denken!

Een warmtepomp onttrekt warmte uit een medium (grondwater, omgevingslucht) en verwarmt hiermee uw woning, vloerverwarming of zwembad. In de zomer zorgt dit systeem juist weer voor verkoeling!

Airconditioning

Van huis uit zijn wij een warmte-technisch installatiebureau. Op het gebied van klimaatbeheersing vormt airconditioning een belangrijk deel van onze opdrachten!

Ieder jaar bij de eerste warme dagen ontstaat hetzelfde probleem: “hoe houdt u het hoofd koel (in huis)?” Heeft u vaak gedacht aan airconditioning, maar kwam het er steeds niet van een offerte te vragen? Bij ons heeft u een compleet geïnstalleerd split-systeem vanaf € 1.300,-!

Houtpelletketels

In een houtpelletkachel worden samengeperste korrels van houtafvalmateriaal verbrand. De kachel zorgt voor verwarming van uw woning en/of -water. Door de optimale en geautomatiseerde dosering (u hoeft niet steeds handmatig het vuur op te stoken), is het rendement van deze systemen enorm hoog en draagt bij in een lage EPC-waardering!

PV-systemen

Warmtewerk is uw partner op het gebied van advies- levering en installatie van PV-systemen. Wij werken met de meeste bekende merken, zoals Canadian Solar, MasterVolt en Hitachi.