DUURZAAM
Samen met U kijken we wat op dit moment de meest efficiënte maatregelen toepssingen zijn om uw woning te verduurzamen....
Neem Contact Op
DUURZAAM
Alle kennis en know how om U van goed advies te voorzien m.b.t. het klaar maken van uw woning of bedrijf voor de toekomst!
Neem Contact Op
DUURZAAM
Door middel van bijscholing en opleidingen, zorgen wij er voor dat wij steeds op de hoogte zijn van de meest actuele technieken en producten!
Neem Contact Op
DUURZAAM
Wij lichten U graag voor over de diverse subsidies op energie besparende maatregelen!
Neem Contact Op
DUURZAAM
Alle kennis en know how om U van goed advies te voorzien m.b.t. het voorbereiden van uw woning of bedrijf op de toekomst!
Neem Contact Op
Previous
Next

DUURZAME OPLOSSINGEN

Als modern- en innovatief installatiebedrijf, bieden wij u uiteraard ook een breed pakket duurzame oplossingen. Hieronder een deel van ons aanbod:

Zonneboilers

In de huidige tijd van verduurzaming en energiebesparing, is de zonneboiler een vaak onderbelicht onderdeel. Onterecht vinden wij, want wist u dat u met een zonneboiler de EPC-notering van uw woning soms met wel een volle punt naar beneden brengt? Of dat het rendement meestal vele malen hoger is dan de aanschaf van een PV-systeem?

Een zonneboiler zorgt voor verwarming van het tapwater voor bijvoorbeeld bad of douche, middels collectoren op het dak. Deze “vangen” zon warmte of licht en de boiler zorgt voor een voorraad warm water. Dit kan rechtstreeks worden gebruikt voor bad of douche, maar tevens als voorverwarmd water voor uw cv-toestel. Ook kan hier bijvoorbeeld een vloerverwarmingssysteem mee worden gevoed.

Warmtepomp

De warmtepomp is de laatste jaren naar voren gebracht als hét alternatief voor de gasgestookte cv ketel…. terwijl het gaat om een product dat al in de 50-er jaren op de markt kwam! De niet stilstaande ontwikkelingen hebben er voor gezorgd dat dit product prijs- én installatie technisch echter steeds breder toepasbaar is geworden! Met een investering van ca. 1.5 á 2.5 maal de prijs van een nieuwe cv ketel, maakt U het hart van uw installatie up to date en ontvangt U hiervoor ook nog een aardige  subsidie!

Graag leggen wij U uit hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn!

Airconditioning

Van huis uit zijn wij een warmte-technisch installatiebureau. Op het gebied van klimaatbeheersing vormt airconditioning een belangrijk deel van onze opdrachten!

Ieder jaar bij de eerste warme dagen ontstaat hetzelfde probleem: “hoe houdt u het hoofd koel (in huis)?” Heeft u vaak gedacht aan airconditioning, maar kwam het er steeds niet van een offerte te vragen? Bij ons heeft u een compleet geïnstalleerd split-systeem vanaf € 1.700,-! Wist U dat het principe van de warmtepomp gebaseerd is op de techniek in de air conditioning?

Sinds 2020 zijn wij officieel STEK erkend!

Houtpelletketels

In een houtpelletkachel worden samengeperste korrels van houtafvalmateriaal verbrand. De kachel zorgt voor verwarming van uw woning en/of -water. Door de optimale en geautomatiseerde dosering (u hoeft niet steeds handmatig het vuur op te stoken), is het rendement van deze systemen enorm hoog en draagt bij in een lage EPC-waardering!

PV-systemen

Warmtewerk is uw partner op het gebied van advies- levering en installatie van PV-systemen. Wij werken met de meeste bekende merken, zoals Canadian Solar, MasterVolt en Hitachi.