Warmtewerk

VERWARMING
Dé specialist op het gebied van totale badkamerrenovaties en cv-ketels
Neem Contact Op

Dé specialist op het gebied van totale badkamerrenovaties en cv-ketels

Bent u op zoek naar een ervaren cv-specialist? Zoek dan niet verder, hieronder vindt u ons verwarmingsaanbod!

Cv-ketelinstallatie

Het installeren van uw nieuwe cv-ketel is een specialistisch werk en laat u natúúrlijk over aan een vakman met 30 jaar ervaring!

Onderhoud cv-ketel

Voor een optimaal functionerend cv-toestel of ter voorkoming van storingen in een periode dat dit slecht uitkomt, is (jaarlijks) onderhoud van essentieel belang! Warmtewerk kan dit op verschillende manieren voor u verzorgen: U maakt incidenteel een afspraak wanneer u dat zelf uitkomt, de kosten hiervoor bedragen circa € 75,-. Storingen of andere aanvullende werkzaamheden worden dan afzonderlijk in rekening gebracht.

Koolmonoxidecontrole/onderhoud

Een helaas nog te vaak terugkomend bericht in het nieuws: een gezin beland in kritieke toestand in het ziekenhuis of mensen overlijden als gevolg van koolmonoxidevergiftiging.

Oorzaak is een slecht functionerend of foutief geïnstalleerd cv-toestel. Omdat u hier als bewoner niets van merkt, komt hulp vaak te laat met fatale gevolgen! Zorg er dus voor dat uw cv-toestel regelmatig wordt nagekeken door een vakman!

Warmtewerk verzorgt dit graag voor u! Bekijk onze mogelijkheden voor periodiek onderhoud en laat uw cv-toestel door ons nakijken. Met geavanceerde meetapparatuur kunnen wij de rookgassamenstelling meten en direct zien of het toestel goed functioneert!

Cv-ketelstoring of kapot

Juist op het moment dat het slecht uitkomt gebeurt het: uw cv-ketel gaat stuk of heeft een storing. In dat geval kunt u contact met ons opnemen om dit euvel snel te verhelpen.

Wij werken met de meest bekende merken zoals: Nefit, Remeha, Vaillant, Atag en Bosch. De meeste onderdelen zijn hiervan op voorraad en regelmatig worden wij via trainingen bij de fabrikant op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.