VERWARMING
Uw aanspreekpunt voor advies- en installatie van alle mogelijke verwarmingssystemen!
Neem Contact Op
VERWARMING
óók voor onderhoud en reparatie!
Klik Hier
VERWARMING
Thuis in alle vormen van de verwarmings- en ventilatietechniek!
Klik Hier
VERWARMING
Installateur van de bekende ketelmerken!
Klik Hier
VERWARMING
Voorlichting over verwarming met bijv. een warmtepomp
Klik Hier
Previous
Next

Dé specialist als het gaat om advies- en installatie aan verwarminsinstallaties

Bent u op zoek naar een ervaren cv-specialist? Zoek dan niet verder, hieronder vindt u ons verwarmingsaanbod!

Cv-ketelinstallatie

Het installeren van uw nieuwe cv-ketel is een specialistisch werk en laat u natúúrlijk over aan een vakman met 30 jaar ervaring!

Let op!: vanaf juni 2020 moeten installateurs het cv ok label voeren om aan gasgestookte toestellen te werken

Onderhoud cv-ketel

Voor een optimaal functionerend cv-toestel of ter voorkoming van storingen in een periode dat dit slecht uitkomt, is (jaarlijks) onderhoud van essentieel belang! Warmtewerk kan dit op verschillende manieren voor u verzorgen: U maakt incidenteel een afspraak wanneer u dat zelf uitkomt, de kosten hiervoor bedragen circa € 95,-    maar ook kunt U een “all in” abonnement afsluiten, Voor € 125,-/jaar bent U dan naast onderhoud verzekerd dat U geen extra kosten heeft in geval van storing(vraag naar de voorwaarden)

Koolmonoxidecontrole/onderhoud

Een helaas nog te vaak terugkomend bericht in het nieuws: een gezin beland in kritieke toestand in het ziekenhuis of mensen overlijden als gevolg van koolmonoxidevergiftiging.

Oorzaak is een slecht functionerend of foutief geïnstalleerd cv-toestel. Omdat u hier als bewoner niets van merkt, komt hulp vaak te laat met fatale gevolgen! Zorg er dus voor dat uw cv-toestel regelmatig wordt nagekeken door een vakman!

Vloerverwarming

Naast het aanleggen van traditionele cv installaties met radiatoren en convectoren, zijn wij gespecialiseerd in diverse systemen vloerverwarming. Niet alleen in nieuwbouw maar óók voor renovatie waar vaak een geringe vloerhoogte beschikbaar is, hebben wij goeie oplossingen!