CV-ketel vervangen Utrecht

CV-ketel vervangen Utrecht

CV ketel doet niet meer wat hij moet doen?

CV-ketel vervangen UtrechtCV-ketels gaan nou eenmaal stuk: dat is een feit. Dan zijn er over het algemeen 2 oplossingen:

  1. Repareren van de defecte CV-ketel is de goedkoopste oplossing.
    Soms is dit echter niet meer mogelijk of zijn de kosten te hoog voor de leeftijd van de ketel. In dat geval is de ketel aan vervanging toe.
  2. CV-ketel vervangen Utrecht: Tegenwoordig heeft u een ruimte keuze uit ketels. Wij leveren onder andere HRe, HR-, VR- en combiketels. Afhankelijk van uw budget en wensen kunt u bepalen welk model het meest geschikt is voor u.

Natuurlijk kan één van onze specialisten u adviseren welke ketel het beste bij u past. Wij hebben alle informatie op een rij en kunnen u gelijk de mogelijkheden en prijzen doorgeven.

Er zit altijd een werknemer klaar om u telefonisch te woord te staan. U kunt ook ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
 

U wilt geen koude winters, onderhoud is belangrijk

Buiten het installeren en repareren van CV-ketels in en rond Utrecht kunnen wij ook het onderhoud van uw verwarming verzorgen. Goed onderhoud van een verwarmingsketel is van groot belang. Niet alleen voor de warmte maar ook voor uw veiligheid. Doordat een ketel goed wordt onderhouden voorkomt u rare storingen, en grotere problemen met bijvoorbeeld de warmtewisselaar of roest is het expansievat.
 

Professioneel onderhoud

Uw verwarming onderhouden kunt u het beste overlaten aan onze opgeleide professionals. Zij zorgen ervoor dat uw CV-ketel snel weer tip-top in conditie is. Wij bieden u de beste service! Want met een onderhoudscontract bent u ervan gegarandeerd uw ketel in orde is en blijft.
 

Goede service, lage prijs voor CV-ketel vervangen Utrecht

Een reparatie van, onderhoud aan, of een installatie van een CV-ketel kost natuurlijk altijd wat. Het bedrag is afhankelijk van diverse factoren. De mate van de beschadiging of de storing bij de reparatie is van belang en beïnvloedt daardoor de prijzen. Bij een vervanging bekijken we natuurlijk ook de staat van het omliggende leidingenwerk. Ook kan de leeftijd van uw CV-Ketel meespelen. Met een onderhoudscontract betaalt u de laagste prijzen voor bijvoorbeeld een reparatie of onderhoud. Overweeg daarom goed of u hoge kosten wilt weren en of dus een contract voordelig is voor u.

Wij helpen u graag met het beste advies. Onze medewerkers hebben allemaal meerdere jaren ervaring en kunnen u vakkundig en snel adviseren. Wij staan graag voor u klaar!

Neem contact op