BADKAMERS
specialist op het gebied van totale badkamerrenovaties.
Neem Contact Op
BADKAMERS
Vrijblijvend maken wij een scherpe offerte.
Neem Contact Op
BADKAMERS
Op de hoogte van de laatste trends.
Neem Contact Op
Previous
Next

Dé specialist op het gebied van totale badkamerrenovaties

Bent u op zoek naar een betrouwbare  badkamer specialist? Zoek dan niet verder, hieronder vindt u ons aanbod!

Badkamer verbouwen

Uw toilet of badkamer laten verbouwen begint al bij het ontwerp. Met onze kennis en ervaring vertalen wij uw wensen naar een praktisch uitvoerbaar ontwerp, dat geheel voldoet aan uw verwachting. Vervolgens verzorgen wij de badkamer- of toiletrenovatie deskundig en met oog voor een perfecte afwerking. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Heeft u zelf het sanitair en tegels al aangeschaft? Geen probleem! Ook dan is Warmtewerk uw partner om de hele renovatie vakkundig uit te voeren en uw kostbare spullen professioneel te installeren.

Senioren sanitair

Indien u door leeftijd of lichamelijk ongemak (kleine) aanpassingen aan uw badkamer wilt uitbesteden, dan zijn wij u hierbij graag van dienst! Door het toepassen van een aantal slimmigheden blijft de badkamer comfortabel, óók als u wat slechter ter been bent.

Complete badkamers

U heeft plannen om uw badkamer te verbouwen, maar u heeft geen tijd of zin om het internet af te struinen, meerdere toonzalen te bezoeken en gesprekken te voeren met allerlei verkopers die allemaal weer iets anders te vertellen hebben?

Laat ons u helpen! Het enige wat u moet doen, is nadenken over uw wensen qua tegels en sanitair, uw budget en wanneer u het werk uitgevoerd wilt hebben.

Wij verzorgen het gehele traject van sloop en afvoer van alle materialen tot en met het aanbrengen van de laatste kitnaad. Uiteraard laten wij de ruimte en uw woning opgeruimd en netjes achter, alsof er geen verbouwing geweest is.

Tegelwerk

Bent u op zoek naar een goede tegelzetter voor het aanbrengen van uw vloer- of wandtegels? Ook voor een vakkundige tegelzetter bent u bij ons aan het juiste adres! Neem contact met ons op en laat ons een scherpe aanbieding voor u maken!

Sanitair

Sanitair is er in allerlei uitvoeringen en -prijzen. Indien u nog niet precies weet wat uw wensen zijn, is het nog een hele klus om het bad, wastafel of toilet van uw keuze te vinden.

Wij helpen u graag in dit stadium van uw plannen. Het meeste werk zit hem namelijk in de voorbereiding! Dus waarom maakt u geen gebruik van onze jarenlange ervaring waarin wij gemiddeld 20 badkamerverbouwingen per jaar uitvoeren?!

Referenties Warmtewerk

Warmtewerk bestaat al sinds 2017, dus ruim 30 jaar! In die periode hebben wij circa 500 badkamers onder handen mogen nemen, variërend van een klein toilet tot complete wellness-ruimtes met stoomcabine, massagebaden en design sanitair.

Omdat een andere installateur onze afspraak telkens niet na kwam, heb ik Warmtewerk gebeld, ik kan nu weer heerlijk douchen!


Ik zag erg op tegen de stress en troep in huis maar dat is mij alleszins meegevallen. Vloeren en trap goed afgedekt én alle materailen werden afgevoerd!

Harry-Julian-Ton-Wim-Orjan bedankt! Vakmanschap is meesterschap.

In 2014 al onze badkamer naar tevredenheid laten vernieuwen en daarom begin dit jaar het toilet onder handen laten nemen terwijl wij op vakantie waren. Heerlijk thuiskomen was dat!